Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

9.3
Camping Osebos
Heel vriendelijke mensen, prachtig uitzicht. We komen graag terug!

Campings in Luik zoeken

Vind uw camping in Luik.

Klik hier voor een overzicht van alle campings uit deze regio.

Campings Luik

Kamperen in Luik.

Kamperen in de Belgische gemeente Luik met de gelijknamige hoofdstad staat garant voor een hoop afwisseling. De gemeente Luik kent een rijke geschiedenis. Deze kunt u zelf herontdekken!

 

Vanaf uw camping in Eupen, Kronenburg of Malmedy maakt u de mooiste uitstapjes naar bijvoorbeeld de Sint-Niklaaskerk in Eurpen, of een kerkje uit het jaar 1499 in de burcht van Kronenburg. Heeft u een camping gevonden in de stad Luik zelf, dan zult u verbaasd zijn over hetgeen de stad allemaal te bieden heeft. Luik staat misschien niet bekend om haar schoonheid, dit komt waarschijnlijk doordat de stad lang het centrum is geweest van de mijnbouw en de staalindustrie. U kunt hier nog veel over terug vinden in de stad. Gaat u zelf op ontdekkingsreis! Vanaf uw camping in Verviers kunt u alles te weten komen over de lakenindustrie. Ook de heerlijke rijsttaart moet u geproefd hebben.

 

Uiteraard is de natuur in de gemeente Luik net zo mooi als de rest van Belgie. Geniet vanaf uw camping aan de Maas, en breng de dag vissend door. Maak mooie wandelingen door de bossen en velden. Kortom leef heerlijk buiten.

 

Kom op ontdekkingsreis door Luik!

Camping Polleur

Genieten van een paar dagen, een weekje of langer in de Belgische Ardennen; een ideale plaats om mid...

Camping Polleur

Genieten van een paar dagen, een weekje of langer in de Belgische Ardennen; een ideale plaats om mid...

Snel naar de campings