Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

8.5
Camping Eichenwald
. http://youtu.be/VswcFZUwTuU Men zien een fotoslightshow van Stams en de camping met bij de beschri...

Campings in België zoeken

Vind uw camping in België.

Kamperen in België

Kamperen in België, land van Suske en Wiske, Kuifje en Manneke Pis. U vindt in dit Bourgondische landje veel mooie steden, ruige natuur en natuurlijk de zee!

 

Kamperen aan de Belgische kust is erg geliefd. Er zijn dan ook vele leuke campings bij de bekende kustplaatsen als Knokke, Blankenberge, De Panne en De Haan. In het voorjaar en de zomer is het hier heerlijk en gezellig druk! Er worden veel activiteiten georganiseerd en er is genoeg te bekijken in de omgeving. Mede daardoor is de Belgische Noordzeekust populair onder alle leeftijdsgroepen.

 

Houdt u meer van stedentrips? Rond de grote steden als Antwerpen, Brussel, Leuven en Brugge zijn voldoende campings te vinden. Een mooie combinatie tussen alle indrukken van de stad en de rust van de Belgische camping is dus zo gevonden.

 

In het zuid-oosten van België vindt u de Belgische Ardennen. Hier wordt voornamelijk Frans en Waals gesproken, maar als u naar de Belgische Eifel gaat, kunt u zich ook in het Duits redden. Kamperen in de Ardennen is vooral populair onder de avonturiers onder ons. U kunt hier fietsen, hiken, wildwater varen, klimmen en in de winter zelfs skiën en langlaufen. De vele dorpjes, elk met hun eigen karakter, geven sfeer aan de Ardennen.

 

Soorten campings in België

 

In België vindt u diverse soorten campings. Waar u ook naar op zoek bent, in België wordt u volledig in uw behoeftes voorzien.

 

Wilt u lekker bijkomen? Dan is een kleine camping in België bij uitstek voor u geschikt. Wilt u juist uw kinderen alle plezier geven? Dan kunt u terecht bij één van de vele kindercampings en jongerencampings in België. 

 

Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mooie natuurcampings in België te vinden. Geniet in alle rust van de prachtige omgeving. U kunt hier mooie wandelingen en fietstochten maken door het Belgische landschap. 

 

Ten slotte kunt u in België terecht op diverse goedkope boerencampings. Bij de boer kamperen is voor u en uw kinderen een onvergetelijke ervaring. Er hangt een fantastische sfeer op deze Belgische boerencampings, vandaar dat dit soort campings enorm in opkomst is. We raden u dan ook aan om op tijd uw plekje te reserveren, omdat er veel vraag tegen beperkte ruimte is. 

Park Molenheide

De eerste Belgische camping van Canvas Holidays, Park Molenheide, is een buitengewone camping i...

Camping Klein Strand

Gelegen in Jabbeke, nabij de Belgische kust en Brugge, het Venetië van het Noorden, is Camping 'Kle...