Campings in Andorra zoeken

Vind uw camping in Andorra.

Campings Andorra

Kamperen in Andorra.

Kamperen in een heus vorstendom dat tegelijkertijd een dwergstaat is? Dat kan in Andorra! Andorra ligt middenin de Pyreneeën tussen Spanje en Frankrijk en het landschap is werkelijk adembenemend.

 

Natuurliefhebbers en bergbeklimmers kunnen hier hun hart ophalen. Vanaf uw camping in Andorra kunt u het gemeentelijk natuurpark met de mooie naam Valls del Comapedrosa bezoeken. In dit park vindt u de Pic du Comapedrosa van maar liefst 2942 meter hoog! Tevens zijn hier veel meren en watervallen. U zult ogen te kort komen op uw camping in Andorra.

Ook zult u in Andorra campings vinden die het gehele jaar geopend zijn. De bergen zijn niet alleen in de zomer adembenemend, maar ze zijn ook uitermate geschikt om in de winter vanaf te skiën of boarden.

 

Buiten de mooie natuur en vriendelijke inwoners staat Andorra ook bekend als winkelparadijs. Zo kunt u bijvoorbeeld uw juwelen, parfum, elektronica en andere luxe artikelen tegen zeer scherpe prijzen inslaan tijdens uw kampeervakantie. Als u wilt winkelen zult u dus een trip naar de hoofdstad Andorra-la-Vieille moeten maken. Ook kunt u een camping in Andorra zoeken in Sant Julià de Lòria of Pays de la Case om hier maximaal van te genieten.

 

Laat u verrassen door Andorra door de mooie natuur, de culinaire kunsten en de vriendelijke inwoners. U zult zeker nog eens terug willen!

Snel naar de campings