Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

7.8
Camping Les Mouettes
Wat een leuke camping, en de ligging is geweldig. Vlakbij het strand en allemaal leuke dorpjes in de...

Camping 2000

Camping 2000

Camping 2000 in Tsjechië is een gezellige ANWB familiecamping en de camping ligt in het hart van de prachtige heuvels van het Tsjechische Jizerske gebergte in Noord Bohemen. De ideale familie camping in Tsjechië met een zwembad waar de kinderen de hele dag er van kunnen genieten.

 

Camping 2000 in Tsjechië heeft een oppervlakte van 6 ha. Er zijn 100 campingplaatsen welke allen voorzien zijn van elektriciteit (6 amp.)

De standplaatsen bevinden zich op een grasvlakte omgeven van nieuw aangeplante bomen. Er is plaats voor toeristen met caravans en tenten. Verder zijn er kampeerhutten te huur. Uiteraard zijn deze kampeerhutten compleet ingericht en geschikt voor 4 tot 6 personen. Naast deze kampeerhutten hebben wij ook een fantastische glamourtent van 36m2. Deze tent is geschikt voor 6 personen.

 

We beschikken over een sanitairgebouw waar het douchegedeelte gescheiden is van het toiletgedeelte. Het afvalwater zuiveren we zelf doormiddel van een biologische waterzuivering. Dit houdt wel in dat een chemisch toilet alleen geloosd kan worden als er biologisch afbreekbaren chemicaliën worden gebruikt. Een goed en goedkoop alternatief is om een borrelglaasje azijn en een scheutje afwasmiddel te gebruiken op een tank van 15 liter.

Tevens is er een invaliden toilet en een ruimte voor het ledigen van een chemisch toilet. Natuurlijk stellen wij hoge eisen aan de hygiëne.

 

We hebben voor de gezellige uurtjes een kantine waar men een drankje kan drinken en waar een eenvoudige snack geserveerd wordt.

In de kantine staat zowel een biljart als een poolbiljart. Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam aanwezig om jong en oud te vermaken. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen, een zandbak en dergelijke. In het jeugdhonk kunnen de kinderen tafeltennissen en spelletjes doen.

 

Het team van Camping 2000 in Tsjechië doet er alles aan om het haar gasten volledig naar de zin te maken, zodat ze kunnen terugkijken op een onvergetelijk verblijf in Noord Bohemen!

 

 

Camping 2000
Camping 2000