Zoeken

Vakantie tips

Extra

Overige

Camping review

10.0
Camping Riembau
Geweldig leuke camping, ook voor de kids. Mooie grote plaatsen en het personeel is heel vriendelijk ...

Lake Caspe Camping

Lake Caspe Camping

Lake Caspe is een kleine camping aan de oever van het Meer van Aragon (stuwmeer van Mequinenza); een prachtige plek omgeven door water en natuur. De camping geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur waar de rust dag en nacht heerst. Een ideale reisbestemming om te ontspannen.

 

Alle kampeermodaliteiten van kleine tenten tot grote campers hebben hun plaats op Lake Caspe. De camping biedt tevens de mogelijkheid om een uitstekende, nieuw gebouwde bungalow te huren.

Dankzij de bevoorrechte ligging en de kleine haven, die op de camping ligt, is het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten breed en uitnodigend. Zeilen of windsurfen, waterskiën of kajakken, fietsen of boogschieten, vissen of avontuursporten: alles is mogelijk op Lake Caspe, maar bovenal kunt u hier van de natuur als nergens anders genieten.

 

De twee kampeergedeelten liggen aan weerszijden van het centrale plein waar zich de receptie, de bar, de sanitaire voorzieningen en overige gemeenschappelijke diensten bevinden.

Alle standplaatsen zijn vlak en goed bereikbaar voor zowel personenwagens als campers. Het zijn ruime standplaatsen ( 7m x 10 m ) waar u alle kampeeronderdelen gemakkelijk en comfortabel kunt opbouwen. Moerbeibomen, platanen en grote olmen zorgen voor schaduw.

Lake Caspe Camping
Lake Caspe Camping